Shine Cleaner

0742 51 51 51 0374 47 39 94 Fax: +4037 44 73 995
Iasi, b-dul T. Vladimirescu, nr. 91

Blog

Articole > Stiati ca.. > Secretele curateniei

Secretele curateniei

STIATI CA?

• Pigmentul cafelei e unul dintre cei mai puternici si mai persistenti dintre toti pigmentii naturali alimentari? Curatearea petelor de cafea se face cat mai repede posibil, deoarece uneori poate deveni de neinlaturat. Inlaturarea petelor de cafea poate fi uneori foarte grea inclusiv de pe inox. Deci atentie la paharul cu cafea, pentru ca pateaza!!!

• Curatarea mochetelor si covoarelor de murdarie fixata adanc, daca nu s-a facut o spalare periodica atat a mochetelor, cat si a covoarelor chiar si profesionale, poate deveni o problema. Se poate ajunge chiar la inlocuirea mochetelor si covoarelor. De aceea este foarte important ca ocupantii unui spatiu dotat cu asa ceva sa ceara periodic prestatorilor de servicii de curatenie sa aplice procedurile profesionale de curatare ale mochetelor si covoarelor prin procedee de injectie-extractie, procedee de frecare-spalare cu spuma uscata, etc.)!

• Curatearea petelor de pe marmura sau de pe alte pardoseli nobile, daca un simplu suc de portocale, scapat din neatentie, a stat ceva mai mult, poate de asemeni deveni un calvar. Datorita PH-ului foarte scazut (aciditatii ridicate) a acestuia se creaza pete, chiar daca am aplicat procedee de cristalizare a marmurei sau nu. Iata de ce noi acordam o mare atentie PH-ului solutiilor cu care vom spala aceste suprafete.

Publicat de: Shine Cleaner - Servicii Curatenie Iasi
2013-12-11

Categorii articole


Ai o intrebare?

Ne puteti pune orice intrebare in ceea ce priveste curatenia. Personalul nostru calificat va raspunde cu cele mai avizate sfaturi.

* campuri obligatorii.