Secretele Curățeniei

Pigmentul cafelei e unul dintre cei mai puternici și mai persistenti dintre toți pigmenții naturali alimentari? Curatearea petelor de cafea se face cât mai repede posibil, deoarece uneori poate deveni de neînlăturat. Înlăturarea petelor de cafea poate fi uneori foarte grea inclusiv de pe inox. Deci atenție la paharul cu cafea, pentru că pătează!!!

Curățarea mochetelor și covoarelor de murdărie fixată adânc, dacă nu s-a făcut o spălare periodică atât a mochetelor, cât și a covoarelor chiar și profesionale, poate deveni o problema. Se poate ajunge chiar la înlocuirea mochetelor și covoarelor. De aceea este foarte important că ocupanții unui spațiu dotat cu așa ceva să ceară periodic prestatorilor de servicii de curățenie să aplice procedurile profesionale de curățare ale mochetelor și covoarelor prin procedee de injecție-extracție, procedee de frecare-spălare cu spumă uscată, etc.)!

Curatearea petelor de pe marmură sau de pe alte pardoseli nobile, dacă un simplu suc de portocale, scăpat din neatenție, a stat ceva mai mult, poate de asemeni deveni un calvar. Datorită PH-ului foarte scăzut (acidității ridicate) a acestuia se crează pete, chiar dacă am aplicat procedee de cristalizare a marmurei sau nu. Iată de ce noi acordăm o mare atenție PH-ului soluțiilor cu care vom spală aceste suprafețe.

Solicită o Evaluare
Gratuită

Spune-ne ce ai nevoie si iti vom oferi o oferta personalizată